Actorul Nicolas Cage va juca în filmul de acţiune „Jiu Jitsu” bazat pe cartea de benzi desenate cu acelaşi nume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie mai face parte Alain Moussi, care a jucat în filmele francizei „Kickboxer”. Dimitri Logothetis este producător alături de Martin Barab şi va regiza după un scenariu scris de Jim McGrath.

„Jiu Jitsu” este centrat pe un luptător de arte marţiale care luptă, la fiecare şase ani, cu extratereştri care invadează Pământul, scrie Variety.

Logothetis a scris şi regizat „Kickboxer: Vengeance” şi „Kickboxer: Retaliation”, ambele cu Moussi în rol principal. 

Nicolas Cage a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din „Leaving Las Vegas” (1995) şi a fost nominalizat pentru interpretarea din „Adaptation” (2002). Între filmele sale recente se numără „Mom and Dad”, „211” şi „Mandy”.

Următoarele filme în care va putea fi văzut sunt „Running With the Devil”, de Jason Cabell, în care joacă alături de Laurence Fishburne şi Leslie Bibb, „Primal” şi „Grand Isle”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.