Festivalul Neversea a oferit un mix de genuri muzicale, iar în cele patru zile de festival 277.000 de fani s-au bucurat de diversitatea muzicală, alături de prieteni şi de cei peste 150 de artişti din line-up, au transmis organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai ascultat artist latino pe platfoma Spotify, căştigător a trei premii Grammy, omul din spatele celui cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, columbianul J Balvin, “The Prince of Modern Reggaeton”, a ajuns pentru prima dată la Neversea.

Zecile de mii de fani de la mainstage s-au bucurat de fiecare moment, au cântat şi au dansat ca un adevărat “latino gang”. Balvin a interacţionat tot timpul cu publicul şi a invitat pe scenă o admiratoare, alături de care a cântat „La Cancion” (J Balvin & Bad Bunny). „Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român şi aş putea să locuiesc aici. Vă mulţumesc şi vă iubesc!”, le-a spus fanilor J Balvin. Ca la fiecare apariţie live, columbianul a semnat celebrul pantof sport, pe care apoi l-a oferit unui spectator. 

În semn de apreciere pentru fanii festivalului, J Balvin a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze ca single oficial. Publicul de la mainstage a cerut un “bis”, iar Balvin a cântat piesa la care a colaborat cu Bad Bunny şi Cardi B, single-ul "I Like It", piesă cu peste 1,7 miliarde de stream-uri pe Spotify.


 

Un alt moment care a dus distracţia de pe plajă la un alt nivel a fost set-ul lui Salvatore Ganacci. Un artist nonconformist, suedezul a fost “pata de culoare” a ediţiei aniversare a festivalului Neversea. Aflat în turneu de promovare pentru noul album, “Take Me To America”, Salvatore Ganacci a inclus în live-ul de la mainstage o premieră, noul single “Your Mother”.

Legenda techno Paul Kalkbrenner a reuşit un live set de 90 de minute, o călătorie prin cultura techno underground. Toată lumea a cântat în momentul în care Kalbrenner a inclus în live set-ul său „Sky and Sand”. 

La finalul show-ului, Paul Kalkbrenner a făcut o reverenţă în faţa fanilor Neversea, pentru care a mai rămas pe scenă pentru un bis.

Rapper-ul american Lil Uzi Vert, a fost primit cu un uriaş entuziasm de fanii Neversea.

Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, “XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Soptify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar şi piese din cel mai nou album, “Pink Tape”. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii care i-au oferit un dar neaşteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic. “România eşti incredibilă!”, le-a mulţumit Lil Uzi Vert.

Alok, DJ-ul care ocupă locul patru în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediţia aniversară. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul “It Don’t Matter”. INNA a purtat drapelul naţional şi a cântat alături de aceştia. “Neversea eşti minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok şi-a încheiat set-ul de la mainstage.

Cu o combinaţie de muzică clasică şi EDM Big Room, australianul Timmy Trumpet şi-a lansat, în premieră, cel mai nou single “Eternety”.

Organizatorii Neversea au pregătit fanilor câte un live act pentru fiecare dintre cele patru zile de festival. Artistul de origine americană, Lil Pump, headliner-ul din a doua zi, a fost impresionat de modul în care a fost primit de publicul din România pentru care a pregătit un show special. 

Aflat în lista celor mai buni 10 DJ ai lumii, Steve Aoki a fost aşteptat cu mare bucurie de fanii Neversea, festival de care DJ-ul şi producătorul american este îndrăgostit. DJ-ul a avut 20 de torturi pregătite special pentru celebrul moment „Cake Me!”.

Artistul, compozitorul şi producătorul nigerian CKay a venit pentru prima dată în România, în cea de-a treia zi celui mai mare festival de pe o plajă din Europa. Nigerianul a cântat „Love Nwantiti”.

Unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din mainstage-ul Neversea a fost maestrul future house Don Diablo. Olandezul care este unul dintre cei mai inovatori artişti ai scenei electronice, a fost extrem de emoţionat de revederea cu fanii din România şi din străinătate, cărora, în semn de mulţumire pentru susţinerea constantă, le-a pregătit un show special. „Salut, Neversea! Vă iubesc şi vă mulţumesc!”, a fost mesajul lui Don Diablo.

Organizatorii au lansat oficial şi posibilitatea de register pentru ediţia 2024: https://neversea.com/register. Toţi fanii Neversea se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preţ special. Toţi cei care se înregistrează pe platformă şi completează chestionarul vor beneficia de un voucher 100 de lei pe care îl vor putea folosi la achiziţia abonamentului de festival.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.