Actriţa Natalie Portman, vedeta filmelor "Black Swan" şi "Jackie", îşi lansează primul curs online de actorie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La cursul cu acces nelimitat, al cărui preţ este de 90 de dolari, Portman va împărtăşi din experienţa ei de peste 25 de ani de carieră, inclusiv studii de caz despre cele mai cunoscute roluri ale ei.

Cursul lui Natalie Portman este exclusiv furnizat de MasterClass (masterclass.com/np). Actriţa îi va învăţa pe cursanţi cum să abordeze un personaj; cum se documentează pentru roluri atât istorice cât şi de ficţiune; cum să lucrezi cu un regizor, cum se pregăteşte fizic şi psihic pentru fiecare personaj şi despre secretele dialectelor în funcţie de rol. 

"A juca un rol este o experienţă încântătoare. Implică empatie şi de joc", a spus Portman într-o declaraţie. "Trebuie să fii liber ca să creezi, să încerci lucruri noi şi să faci greşeli. Aşa am învăţat. La acest curs, sunt încântată să împărtăşesc tot ceea ce am învăţat în peste 25 de ani de carieră ca actriţă - lucruri care mi s-au potrivit, care au fost bune pentru alţii şi secrete pe care le-am creat să mă ajute". 

Natalie Portman, născută pe 9 iunie 1981, s-a remarcat încă de la primul ei rol, în thrillerul de acţiune „Léon” (1994), în care a jucat alături de Jean Reno. A fost distribuită apoi în rolul Padmé Amidala în trilogia „Star Wars”. A câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea din „Closer” (2004) şi a impresionat în alte filme, precum „V for Vendetta” (2006), „Goya's Ghosts” (2006), „The Other Boleyn Girl” (2008) şi „Thor” (2011).

În 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologică „Black Swan”, de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmaţi de evoluţia actriţei americane, care a câştigat cu acest rol, în 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din carieră, SAG Award şi premiul BAFTA.

Actriţa a fost premiată la Palm Springs International Film Festival pentru interpretarea fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii Jacqueline Kennedy Onassis, în filmul biografic „Jackie”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.