Nadia Comăneci a fost prezentă la gala de decernare a Globurilor de Aur 2017, organizată în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, şi s-a fotografiat pe covorul roşu alături de numeroase vedete de prim rang de la Hollywood, precum Sarah Jessica Parker, Cuba Gooding Jr., Justin Timberlake şi Reese Witherspoon, potrivit unor fotografii publicate de celebra gimnastă pe contul ei de pe reţeaua de socializare Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadia Comăneci a venit însoţită la acest eveniment - organizat la hotelul The Beverly Hilton - de soţul ei, gimnastul american Bart Conner. 

Celebra sportivă română s-a fotografiat pe covorul roşu din Hollywood alături de actriţa Nicole Kidman şi gimnasta americană Simone Biles. 

Apoi, vedeta născută la Oneşti a pozat alături de actorul Cuba Gooding Jr. şi de cântăreţul Justin Timberlake. 

 

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică s-a fotografiat apoi alături de actriţa Sarah Jessica Parker. 

A pozat şi alături de actorul Matt Bomer.

Ultima fotografie publicată de Nadia Comăneci de la Globurile de Aur 2017 a fost o imagine care o arată pe marea campioană din România alături de actriţa  Reese Witherspoon.

Musicalul ”La La Land”, regizat de Damien Chazelle, cu actorii Emma Stone şi Ryan Gosling în rolurile principale, a fost marele învingător la gala de decernare a Globurilor de Aur,  unde această peliculă a câştigat un număr record de trofee, după ce s-a impus la toate cele şapte categorii la care a fost nominalizată.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, a avut loc în noaptea de duminică spre luni la hotelul The Beverly Hilton din Los Angeles.

Cea de-a 74-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur a fost prezentată de Jimmy Fallon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.