Pete Doherty, liderul trupei Libertines, a fost arestat joi noapte în Paris pentru că ar fi cumpărat cocaină în districtul Pigalle, scrie The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procuratura pariziană a transmis că artistul britanic în vârstă de 40 de ani a fost plasat în detenţie joi noapte, după ce a fost oprit de poliţie în timpul unei tranzacţii de droguri. 

Presa franceză a scris că asupra lui Doherty au fost găsite 2 grame de cocaină în momentul arestării lui în Pigalle, zonă cunoscută pentru viaţa de noapte. 

De la începutul anilor 2000, când a devenit celebru, Doherty - fost iubit al lui Kate Moss - a fost de mai multe ori arestat pentru infracţiuni legate de droguri.

Grupul Libertines, recent reunit, se pregăteşte pentru un turneu în Europa, care este programat să înceapă pe 18 noiembrie la Bruxelles. Trupa nu a transmis încă dacă arestarea lui Doherty va afecta programul concertelor.

În noiembrie 2016, Pete Doherty s-a numărat între artiştii care au cântat la redeschiderea sălii Bataclan din Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.