Muzeul Madame Tussauds a prezentat o statuie din ceară dedicată actorului Amitabh Bachchan, un star de la Bollywood, joi, înainte de inaugurarea unei filiale în capitala Indiei, New Delhi, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amitabh Bachchan, în vârstă de 74 de ani, este unul dintre cei mai apreciaţi şi mai influenţi actori din cinematografia indiană, graţie unei cariere prestigioase, întinsă pe durata a peste cinci decenii.

Vizitatorii muzeului londonez s-au fotografiat, joi, alături de statuia din ceară dedicată starului indian, dar şi alături de cele dedicate altor vedete, precum cântăreaţa americană Lady Gaga.

Muzeul din New Delhi, amenajat la etajul celebrului Cinema Regal, este prima filială din India a muzeului Madame Tussauds. Este cea de-a 23-a filială din lume a celebrului muzeu şi cea de-a noua filială din Asia, unde reprezentanţii clasei mijlocii, aflată într-o creştere constantă, sunt dispuşi să plătească sume importante pentru a putea să vadă statuile din ceară ale starurilor lor preferate.

Printre statuile din ceară ce vor fi expuse în muzeul din New Delhi, dedicate unor vedete de la Bollywood, sportivi şi politicieni, se numără cele ale prim-ministrului indian Narendra Modi - care are deja o statuie în filiala din Londra a muzeului Madame Tussauds - şi sportivului Sachin Tendulkar, o legendă a jocului de crichet.

Amitabh Harivansh Bachchan, născut pe 11 octombrie 1942, este un actor indian de film. A devenit celebru în anii 1970 pentru filme precum ”Deewaar” şi ”Zanjeer”. Într-o carieră de cinci decenii, a jucat în peste 180 de filme. Amitabh Bachchan este considerat unul din actorii cu cea mai mare influenţă din istoria cinematografiei indiene. A fost membru al Parlamentului Indiei între anii 1984 şi 1987. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.