Trupa britanică Muse pregăteşte un nou album, care este inspirat de „protestele şi haosul” din lume, a explicat liderul Matt Bellamy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bellamy a declarat pentru The Sun că albumul, ce urmează „Simulation Theory”, lansat în 2018, se află în fază incipientă.

El a spus că este inspirat de „protestele şi tot haosul” pornite anul acesta în întreaga lume.

„Am început să scriu un nou album Muse. Am început să scriu când toate protestele şi tot haosul porneau. Este ciudat să spun, dar se potrivesc muzicii pe care o scriu”, a afirmat Bellamy. 

În luna mai a acestui an, el a spus că a cumpărat o chitară care i-a aparţinut lui Jeff Buckley şi că o va folosi pentru înregistrarea următorului album Muse.

Trupa a lansat recent filmul „Simulation Theory”, despre cel mai recent album.

Muse a fost înfiinţată în 1994, la Teignmouth, o localitate din comitatul Devon. Grupul este format din Matthew Bellamy (voce, chitară, pian, clape), Chris Wolstenholme (backing vocals, bas, clape) şi Dominic Howard (tobe şi percuţie). Stilul adoptat - alternative progressive rock. Trupa Muse, recompensată cu numeroase premii internaţionale, inclusiv cu două premii Grammy din patru nominalizări, a lansat opt albume de studio, care au fost vândute în peste 20 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.