MTV a renunţat la ideea ca gala Video Music Awards din 30 august să aibă loc într-o sală din New York, din cauza complicaţiilor create de epidemia de Covid-19, astfel că show-ul va avea loc în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gala VMA, la care de regulă susţin recitaluri unii dintre cei mai important artişti ai momentului, va avea loc în aceeaşi zi, dar într-un spaţiu deschis, au anunţat MTV şi Barclays Center Arena.

Ea urma să fie primul mare eveniment care ar fi avut loc, de la începutul pandemiei, într-o sală - Barclays Center din Brooklyn.

După consultări cu oficiali din Sănătate, organizatorii au înţeles că un eveniment în aer liber, cu public în număr limitat sau fără public, „ar fi mult mai fezabil şi sigur” decât unul organizat în interior. 

Nu a fost încă anunţat spaţiul din New York în care va avea loc ceremonia.

Ariana Grande şi Lady Gaga a obţinut cele mai multe nominalizări la MTV VMA 2020, câte nouă, urmate de Billie Eilish şi The Weeknd, cu câte şase.

Săptămâna aceasta a fost anunţat că la gală vor cânta, între alţii, grupul k-pop BTS, interpreta rap Doja Cat şi cântăreţul reggaeton J Balvin.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.