Motanul Larry de la reşedinţa prim-ministrului britanic a fost pus într-o situaţie dificilă, marţi, când a rămas pe dinafară, în ploaie. Lui i-a venit în ajutor poliţistul care făcea de gardă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După un schimb de priviri, poliţistul a mers la uşă, a bătut, iar aceasta a fost deschisă şi Larry a putut intra în reşedinţă.

Înregistrarea video a întâmplării, difuzată de BBC, a generat peste 1 milion de vizualizări.

Motanul Larry este o figură familiară pe treptele din faţa reşedinţei prim-miniştrilor britanici încă de când a fost adus acolo de David Cameron, în anul 2011.

Poreclit Chief Mouser („prinzător-şef de şoareci”), motanul Larry a fost adus de la un adăpost pentru câini şi pisici din Battersea, în 2011, cu misiunea de a prinde şoarecii din reşedinţa prim-ministrului britanic, după ce un şobolan negru, foarte mare, a fost văzut trecând prin faţa uşii de la Downing Street Nr.10 în timpul unei transmisiuni TV în direct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.