Artistul britanic Morrissey a înregistrat un album de coveruri, „California Son”, care cuprinde piese ale unora ca Bob Dylan, Joni Mitchell, Roy Orbison şi Melanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Materialul de studio vine după ce fostul lider al grupului The Smiths a lansat reinterpretarea „Back On The Chain Gang”, piesă a The Pretenders.

„California Son” cuprinde 12 piese şi este produs de Joe Chiccarelli, cu care a lucrat şi pentru „Low in High School” apărut anul trecut.

BMG va lansa albumul la o dată ce va fi anunţată curând.

Morrissey a preluat piese ca „Don’t Interrupt The Sorrow” (Joni Mitchell), „Only A Pawn In Their Game” (Bob Dylan), „Suffer The Little Children” (Buffy Sainte Marie), „It’s Over” (Roy Orbison), „Loneliness Remembers What Happiness Forgets” (Dionne Warwick) şi „Some Say I Got Devil” (Melanie).

Steven Patrick Morrissey, născut pe 22 mai 1959, a format, împreună cu Johnny Marr, trupa The Smiths, care a activat între anii 1982 - 1987. Considerată una dintre cele mai importante formaţii new-wave ale perioadei, The Smiths a devenit un „grup-cult”, bazându-şi succesul pe textele lui Morrissey.

El şi-a început cariera solo în 1988, când a lansat discul „Viva Hate”. În total, a lansat 11 albume solo de studio, cel mai recent datând din 2017 - „Low in High School””. Morrissey a concertat la Sala Palatului din Bucureşti, în octombrie 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.