Modelul, vedeta TV şi antreprenoarea Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a renunţat, după mai bine de un deceniu, la contul de Twitter care era urmărit de peste 13,7 milioane de utilizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înainte să îşi şteargă contul, ea a scris: „Pentru mai bine de 10 ani, voi aţi fost lumea mea. Sincer, datorez atât de multe acestei lumi pe care am creat-o aici. Vă consider sincer pe mulţi dintre voi prietenii mei. Dar este timpul să spun la revedere”. Teigen a adăugat că prezenţa pe platformă nu mai e benefică pentru ea.

Ieşirea ei de pe platformă este o lovitură dată companiei, care a încercat de mai mulţi ani să îşi îmbunătăţească abilitatea de a stopa hărţuirea şi alte comportamente dăunătoare. Teigen a reclamat anterior şi că a fost afectată de criticile primite pe Twitter.

„Obiectivul vieţii mele este să fac oamenii fericiţi”, a mai scris ea în ultimul mesaj publicat. „Durerea pe care o simt când nu fac asta este prea mult pentru mine. Dorinţa mea este să fiu plăcută şi să enervez oamenii m-a făcut să fiu persoana pe care nu aţi ales să o urmăriţi şi un alt om decât cel care a fost aici iniţial”.

Teigen şi-a deschis contul de Twitter în mai 2009. Conturile ei de pe alte platforme, inclusiv Instagram şi YouTube, rămân active.

Utilizator foarte activ pe Twitter, ea şi-a împărtăşit aici părerile politice, dar şi reţete şi fotografii cu familia sa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.