„Mission: Impossible - Fallout”, al şaselea lungmetraj al francizei cu Tom Cruise, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, în care trei pelicule au debutat în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia Paramout a generat, în al doilea weekend de la premieră, încasări de 35 de milioane de dolari, ajungând la un total de 124,5 milioane de dolari pe piaţa internă, potrivit boxofficemojo.com.

Pentru a doua oară anul acesta, Disney nu a reuşit debutul pe primul loc, după „A Wrinkle in Time”, în martie. Filmul fantastic de aventuri „Christopher Robin”, cu Ewan McGregor în rol principal, a generat încasări de 25 de milioane de dolari în primul weekend.

Comedia de acţiune „The Spy Who Dumped Me” (Lionsgate - Imagine Entertainment), cu Mila Kunis şi Kate McKinnon, a debutat pe poziţia a treia în clasament, cu 12,3 milioane de dolari.

Musicalul „Mamma Mia! Here We Go Again” (Universal), cu Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Cher şi Julie Walters în distribuţie, a coborât două locuri, până pe patru, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 9 milioane de dolari. 

Tot două locuri a coborât şi filmul de acţiune „The Equalizer 2” (Sony), regizat de Antoine Fuqua, cu Denzel Washington în rol principal. Pelicula s-a clasat pe poziţia a cincea, după al treilea weekend de la premieră, când a încasat 8,8 milioane de dolari.

Animaţia „Hotel Transylvania 3: Summer Vacation” (Sony) s-a clasat pe locul al şaselea, în coborâre două poziţii, după ce, în al patrulea weekend de la premieră, a generat încasări de 8,2 milioane de dolari.

Filmul SF „Ant-Man and the Wasp” (Disney - Marvel), cu Paul Rudd şi Evangeline Lilly în rolurile principale, a coborât - după al cincilea weekend de la premieră - un loc, până pe şapte, cu încasări de 6,1 milioane de dolari.

Adaptare a romanului scris de Alexandra Braken, thrillerul SF „The Darkest Minds” (Fox), cu Bradley Whitford şi Mandy Moore în distribuţie, a debutat pe locul al optulea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,8 milioane de dolari.

Filmul de animaţie „Incredibles 2" (Disney - Pixar) a coborât două locuri în top, după al optulea weekend de la lansare, până pe nouă, cu încasări de 5 milioane de dolari.

Producţia animată Warner Bros. „Teen Titans Go! To the Movies”, bazată pe serialul DC Comics, a coborât cinci locuri în clasamentul nord-american, după ce - în al doilea weekend de la premieră - a generat încasări de 4,8 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.