"Miraculos: Ladybug & Cat Noir, The Movie" face parte din portofoliul de noi filme şi seriale pentru copii lansate de Netflix în această vară. Filmul regizat de Jeremy Zag va avea premiera pe 28 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul lungmetraj bazat pe îndrăgita franciză "Miraculos" şi intitulat "Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie" urmăreşte o adolescentă obişnuită, pe nume Marinette, care trăieşte la Paris şi care capătă superputeri atunci când devine Buburuza. După ce dobândeşte puterea magică de a crea, Buburuza face echipă cu opusul ei, Motanul Noir, pentru a salva Parisul de un nou răufăcător care dezlănţuie haosul în oraş.

Seria din această vară va fi completată de producţii care vor aduce pe ecrane şi mai mulţi supereroi.

"Super Fete", primul serial de animaţie original african de pe Netflix, are în centru patru adolescente care, de fapt, sunt supereroine sub acoperire şi care trăiesc în oraşul african neofuturist Lusaka (20 iulie).

Pentru cei pasionaţi de arta culinară, "La Fix! Marea provocare culinară" este cea mai recentă producţie din îndrăgitul univers "La Fix!" şi va fi ajunge la public în cursul acestei veri.

Serialul preferat de familii "E tort sau nu?" revine cu un al doilea sezon intitulat "Is It Cake, Too?" pe 30 iunie, odată cu lansarea expoziţiei speciale exclusive "Is It Cake? or Is It Wax?" ("E tort sau e de ceară?"), care va fi deschisă din 30 iunie până pe 4 iulie la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds de la Las Vegas.

Printre serialele din această vară se numără şi "Nimona" (iunie), o poveste fantastică şi emoţionantă, "Regele Maimuţă" (18 august), inspirat de o legendară poveste chinezească adaptată sub forma unei comedii pline de scene de acţiune, "You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah" (AP-13) (25 august), o producţie plină de umor şi tot felul de peripeţii, perfectă pentru tinerii adulţi, precum şi "Planeta noastră II" (14 iunie), care oferă publicului ocazia de a urmări extraordinarele călătorii ale vieţuitoarelor din toată lumea.

Printre producţiile preferate de copii care urmează să revină şi cele noi, care li se adresează se numără "Ninjago: Ascensiunea dragonilor" (1 iunie) şi "Sonic Prime" (13 iulie), precum şi "Casa de păpuşi a lui Gabby" (7 august) şi serialul pentru preşcolari "Unicorn sub apă" (19 iunie).

Pe NetflixFamily.com părinţii şi toţi cei care au grijă de copii pot găsi jocuri, activităţi educative şi elemente imprimabile care înfăţişează personajele preferate din filmele şi serialele de pe Netflix pentru copiii de toate vârstele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.