Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus şi-a retras scuzele pe care le-a transmis în urmă cu 10 ani după ce a pozat aproape nud pentru revista Vanity Fair, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa foto, realizată de Annie Leibowitz, a fost criticată de mai multe voci care au susţinut la acea vreme că aceasta nu se potriveşte cu imaginea adolescentei în vârstă de 15 ani ca starul Hannah Montana al Disney.

La împlinirea unui deceniu de la acest incident, Miley Cyrus şi-a retras scuzele pe care le-a transmis pentru acea şedinţă foto. 

„Nu îmi pare rău”, a scris Cyrus, adăugând două cuvinte injurioase pe contul ei de Twitter, alături de o imagine cu coperta unui număr din New York Post, pe care apăreau scuzele ei.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Fotografia care a apărut în Vanity Fair în anul 2008 a înfăţişat-o pe Cyrus învelită cu un cearşaf din satin, rămânându-i spatele expus.

În mesajul prin care şi-a cerut scuze pentru acea şedinţă foto, Cyrus a menţionat că din punctul ei de vedere, în acea imagine ea pare că este „învelită cu o pătură mare”. 

„Am participat la o şedinţă foto care ar fi trebuit să fie «artistică», dar acum, văzând fotografiile şi citind articolul, mă simt atât de ruşinată! Nu am intenţionat să se întâmple acest lucru şi le cer scuze fanilor mei la care ţin atât de mult”, a transmis la acea vreme artista.

Destiny Hope Cyrus, născută pe 23 noiembrie 1992, în Franklin, Tennessee, este actriţă, cântăreaţă şi compozitoare care a devenit cunoscută pentru personajul Miley Stewart, pe care l-a interpretat în serialul de televiziune Disney Channel „Hannah Montana”. Artista a jucat în serial alături de tatăl ei, cântăreţul Billy Ray Cyrus.

Miley Cyrus a jucat în filme precum „Peştele cel mare/ Big Fish” (2003), „Bolt” (2008), „Hannah Montana/ Hannah Montana: The Movie” (2009), „Ultimul cântec/ The Last Song” (2010), „Sub acoperire/ So Undercover” (2011), „LOL” (2012), „Înainte de Crăciun/ The Night Before” (2015) şi „A Very Murray Christmas” (2015).

Artista a lansat albumele „Meet Miley Cyrus” (2007), „Breakout” (2008), „Can't Be Tamed” (2010), „Bangerz” (2013) şi „Miley Cyrus & Her Dead Petz” (2015) şi „Younger Now” (2017).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.