Muzicianul britanic Mick Jagger va juca în thrillerul neo-noir „The Burnt Orange Heresy”, regizat de Giuseppe Capotondi pe baza romanului cult al lui Charles Willeford, care îi va avea în rolurile principale pe Claes Bang şi Elizabeth Debicki.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jagger va interpreta rolul secundar Joseph Cassidy, un colecţionar şi dealer de artă englez, protector al artistului Jerome Debney, potrivit The Hollywood Reporter.

Acţiunea este plasată în Italia zilelor noastre. „The Burnt Orange Heresy” îl urmăreşte pe criticul de artă James Figueras (Bang) şi pe turista americană (Debicki), care călătoresc spre opulenta proprietate a lui Cassidy din apropiere de Lacul Como.

Cassidy îi face o ofertă lui Figueras: în schimbul prezentării lui Debney, el trebuie să fure noua operă de artă din studioul artistului, pentru colecţia personală a protectorului.

Scenariul este scris de Scott M. Smith, iar William Horberg, de trei ori nominalizat la BAFTA („The Kite Runner”, „Cold Mountain”, „The Talented Mr. Ripley”) va produce filmul împreună cu David Lancaster, nominalizat la Oscar pentru „Whiplash”, şi David Zander.

Stephanie Wilcox şi Aeysha Walsh, de la Rumble Films şi MJZ, vor fi producători executivi.

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, a mai jucat în zece filme artistice şi seriale de televiziune şi a semnat 15 producţii, între care serialul „Vinyl”, drama „Get on Up” şi comedia „The Women”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.