Documentarul ”Michael Hutchence - The Last Rockstar” va fi lansat după 20 de ani de la moartea solistului formaţiei INXS, pe 22 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O reţea australiană de televiziune va difuza noul documentar despre ultimele zile din viaţa muzicianului, scrie BBC. 

Filmul conţine cântece nelansate şi dezvăluie ultimele cuvinte scrise de Hutchence, fotografii din arhiva personală, dar şi mărturii ale unor apropiaţi, între care Bono, solistul trupei U2.

”Michael Hutchence nu este definit de felul în care a murit, ci de cum a trăit: un muzician şi un om strălucit, un tată iubitor, un adevărat star rock”, a transmis producătorul executiv Mark Llewellyn. ”Michael a lăsat mai multe întrebări decât răspunsuri atunci când ne-a părăsit, iar acest documentar va oferi răspunsurile şi mai mult”.

Michael Kelland John Hutchence (22 ianuarie 1960 - 22 noiembrie 1997) a fost muzician şi actor australian. Membru fondator, textier şi solist al formaţiei new wave INXS, timp de 20 de ani, el a fost desemnat, între altele, cel mai bun artist internaţional la Brit Awards 1991. A avut o fiică, Heavenly Hiraani Tiger Lily, împreună cu prezentatoarea de televiziune Paula Yates. Cei doi s-au cunoscut pe când vedeta TV era căsătorită cu muzicianul Bob Geldof. În dimineaţa zilei de 22 noiembrie 1997, Michael Hutchence a fost găsit mort în camera sa de hotel din Sydney, iar poliţia a clasat cazul ca sinucidere. Paula Yates a murit trei ani mai târziu, din cauza unei supradoze de heroină, iar fiica celor doi a fost plasată în custodia lui Bob Geldof.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.