Michael Fassbender, în vârstă de 40 de ani, şi Alicia Vikander, 29 de ani, au decis să se căsătorească sâmbăta trecută în una din destinaţiile lor preferate, Ibiza, insula în care îndrăgostiţii şi-au petrecut vacanţa, potrivit El Mundo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alicia Vikander şi Michael Fassbender s-au cunoscut în decembrie 2014 în timpul filmărilor la "The Light Between Oceans". "Ne-am cunoscut la Festivalul de la Toronto, pe ringul de dans la o petrecere. Am crezut că sunt un mare dansator până când a început ea să danseze şi mi-a demonstrat contrariul. Atunci, mi-am dat seama că aveam două picioare stângi", s-a confesat Fassbender. 

Alicia Vikander, născută pe 3 octombrie 1988, în Göteborg (Suedia), şi-a început cariera în 2002, jucând în în scurtmetraje şi seriale suedeze. Între filmele în care s-a remarcat se numără ”The Man from U.N.C.L.E.” şi ”Ex Machina”, lansate în 2015. A urmat pelicula ”The Light Between Oceans”.

Actriţa a fost premiată cu Oscar la categoria ”cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru rolul din ”Daneza/ The Danish Girl”.

Michael Fassbender, născut pe 2 aprilie 1977, este un actor germano-irlandez de teatru şi film, considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai versatili ai generaţiei sale, a cărui carieră include roluri atât în filme independente, cât şi în producţii cinematografice realizate cu bugete impresionante. S-a remarcat mai întâi în televiziune, în miniseria ”Band of Brothers”, produsă de HBO, şi în serialul fantasy ”Hex”. A făcut apoi o tranziţie spectaculoasă spre merele ecran şi a impresionat în filme precum ”Hunger” - pentru care a câştigat un premiu BIFA - ”Fish Tank”, ”Inglorious Basterds”, ”Jane Eyre”, ”A Dangerous Method”, ”Prometheus”, ”Frank”, ”Shame” - pentru care a fost recompensat cu Copa Volpi la Veneţia -, franciza cu super-eroi ”X-Men” şi ”12 Years a Slave” - pentru care a fost nominalizat la Oscar, Globul de Aur şi BAFTA. A fost din nou nominalizat la aceste trofee prestigioase pentru rolul interpretat în filmul ”Steve Jobs”.

Starul germano-irlandez a jucat în 2016 în două filme alături de actriţa franceză Marion Cotillard - ”Macbeth” şi ”Assassin's Creed” şi poate fi văzut de anul acesta pe marile ecrane într-un nou film din franciza ”Allien”, intitulat ”Alien: Covenant”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.