Actriţa Mia Farrow nu apare des la evenimente organizate la Hollywood, iar fiul ei, câştigător al premiului Pulitzer, Ronan Farrow, nu a fost sigur că ea va fi prezentă la hotelul Four Seasons din Berverly Hills, luni seară, la cea de-a 25-a aniversare a "Women in Hollywood", organizat de revista Elle.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Adevărul este că mama nu s-a simţit confortabilă niciodată cu faima şi lauda", a spus Ronan Farrow când i-a înmânat Legend Award mamei sale, unul dintre cele opt premii care au fost acordate într-un spectacol care a durat trei ore şi care a fost găzduit de Mindy Kaling. "Erau şanse 50-50 să se urce în avion. Am vrut să fie aici şi să fie celebrată pentru că, sincer, merită", potrivit The Hollywood Reporter. 

Printre celebrităţile onorate la ceremonie au fost Lady Gaga,  Charlize Theron, Sarah Paulson, Shonda Rhimes, Keira Knightley, Yara Shahidi şi Angela Bassett şi invitaţii - Ryan Murphy, Channing Dungey, Jennifer Lopez, James Corden şi Sandra Bullock, care au ovaţionat-o pe Mia Farrow în picioare. 

În timpul discursului ei, actriţa în vârstă de 73 de ani, şi-a amintit de primii ani la Hollywood: "Am început să lucrez în oraşul ăsta acum o jumătate de secol. Ştiu cum este să fii pipăită la audiţii. Ca la 17 ani să ajungi să îţi ceri scuze şefului studioului, care tocmai mă sărutase cu forţa". "Ştiu cum e să mergi la lucru şi bărbaţii să ia toate deciziile - de la hainele cu care te îmbraci, la salariul pe care îl primeşti, la deciziile pe care le iei cu privire la performanţele tale, toate acestea - le ştiu". 

Deşi nici Mia Farrow nici Ronan nu au menţionat numele lui Woody Allen, subiectul despre presupusul lui comportament nepotrivit a fost atins. "Mama a trecut prin Iad pentru noi. Când s-a confruntat cu acuzaţii de abuz din partea unui om puternic din familia noastră, a fost alături de fetiţa care le-a făcut", a explicat Ronan, făcând referire la sora sa, Dylan Farrow. "I-a stat alături şi când bărbatul a oferit compensaţii pentru a da vina pe ea, când a angajat detectivi să-i strice imaginea sau avocaţi puternici pentru a o ruina financiar sau agenţii de PR pentru a-i denigra numele. Chiar şi atunci când el a jurat că ea va ajunge pe lista neagră şi nu va mai lucra niciodată", a adăugat el. 

"Văd unde am ajuns acum. Văd femei care refuză să mai fie tratate inegal şi care refuză comportamentul nepotrivit şi este încântător", a spus ea despre viitor. Vreau să trăiesc să văd egalitate. Nu doar progres, nu doar imbunătăţire, ci o egalitate adevărată, de lungă durată, fără echivoc", a mai spus actriţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.