Meryl Streep, în vârstă de 69 de ani, şi Cher, 72 de ani, s-au sărutat la premiera de la Londra a filmului "Mamma Mia! Here We Go Again".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luni, pe covorul roşu de la Hammersmith Apollo, cele două s-au oprit să pozeze împreună. La un moment dat, s-au întors una către cealaltă şi s-au sărutat pe buze. 

Cele două actriţe au mai lucrat împreună în 1983, la "Silkwood". 

Cher a declarat pentru revista People că a fost fericită să joace rolul mamei lui Meryl Streep în sequel - chiar dacă este cu trei ani mai mare decât partenera ei din film. 

"Nu este nicio diferenţă", a spus Cher, care nu a mai apărut pe marele ecran de şapte ani. "Am fost terifiată şi a fost prostesc. M-am distrat şi o iubesc pe Meryl, aşa că a fost perfect", a spus ea. 

La premieră, fanii i-au aclamat pe Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried şi Christine Baranski - care au apărut şi în filmul din 2008. Distribuţia sequel-ului îi include pe Lily James, care o interpretează pe Donna mai tânără, şi pe Cher, mama Donnei.

"Mamma Mia! Here We Go Again" a fost filmat în Marea Britanie şi în locuri din Croaţia. Include piese Abba care nu au mai fost cântate în filmul din 2008.

Benny Andersson şi Björn Ulvaeus au compus muzica şi textele pentru această peliculă şi au fost şi producători executivi.

Povestea este axată pe relaţiile dintre personajele interpretate de Streep, Brosnan şi Colin Firth în tinereţea lor.

Primul film "Mamma Mia!" a generat încasări de 609,8 milioane de dolari, la nivel mondial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.