Actriţa Meryl Streep, de trei ori premiată cu Oscar, îşi vinde apartamentul de tip penthouse din centrul New Yorkului cu 24,6 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Locuinţa din cartierul Tribeca (Manhattan) are 1.200 de metri pătraţi, patru dormitoare şi patru băi şi privelişte către râul Hudson, potrivit Variety.

Streep şi soţul ei, Don Gummer, sculptor cunoscut pentru creaţiile abstracte de mari dimensiuni, au cumpărat apartamentul în 2006 pentru 10,3 milioane de dolari.

Anul trecut, ei au achiziţionat, pentru 3,6 milioane de dolari, o casă de inspiraţie japoneză, în Pasadena (California), iar acum se spune că cei doi vor cumpăra o altă locuinţă în Manhattan. 

Streep şi Gummer mai deţin o proprietate de peste 36 de hectare în Salisbury (Connecticut), pe care se află şi un complex dedicat artei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.