Prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, a publicat pe Facebook imagini şi un videoclip în care prezintă decoraţiunile alese de ea pentru sărbătorile de iarnă la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"«Spiritul Americii» străluceşte în Casa Albă. Sunt încântată să arăt lumii această frumoasă formă de patriotism şi sunt emoţionată ca toată lumea să experimenteze frumuseţea spiritului Crăciunului!", a scris Melania Trump.  

Brazii de Crăciun sunt împodobiţi cu decoraţiuni albe şi aurii. De asemenea, piese de domino, scrabble şi steguleţe ale Americii au fost agăţate în brazi. 

Tematica aleasă de Melania Trump, în cel de-al treilea an la Casa Albă, este "Spiritul Americii". Împodobirea a fost realizată cu ajutorul voluntarilor. "Mulţumesc tuturor voluntarilor care au venit din toate colţurile ţării şi care au muncit din greu pentru a decora Casa Poporului", a spus prima doamnă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.