Actorul Mel Gibson a confirmat în emisiunea "Good Morning America" de la ABC, unde a promovat cel mai recent film în care joacă, "Fatman", că a cincea parte din franciza "Armă mortală/ Lethal Weapon" este în pregătire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Omul care a fost în spatele acesteia, cel care a adus-o pe ecran şi care i-a oferit cele mai bune ingrediente, Richard Donner, lucrează la ea în acest moment. Este o legendă", a povestit el, fără să precizeze o dată de lansare. 

Richard Donner, în vârstă de 90 de ani, a realizat toate părţile din "Armă mortală". 

Dacă Mel Gibson, în vârstă de 64 de ani, continuă să joace în filme de acţiune precum "Fatman", nu este sigur că Danny Glover, în vârstă de 74 de ani, care i-a fost alături în primele patru lungmetraje din serie, va face parte din proiect. 

Lansat în 1987, "Armă mortală" a avut un mare succes generând încasări de 120 de milioane de dolari în toată lumea. Alte trei filme apărute în 1989, 1992 şi 1998 au generat în total 955 de milioane de dolari. Au fost realizate, de asemenea, două seriale spin-off.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.