Meghan, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a criticat sâmbătă presa britanică în legătură cu informaţiile potrivit cărora nişte scrisori schimbate cu Regele Charles au jucat un rol în spatele deciziei sale de a nu participa la încoronarea acestuia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daily Telegraph a relatat că Meghan i-a scris actualului rege pentru a-şi exprima îngrijorarea cu privire la prejudecăţile subconştiente din familia regală. Scrisoarea ar fi fost trimisă în urma comentariilor sale din 2021, într-un interviu cu Oprah Winfrey, potrivit cărora familia regală şi-ar fi exprimat îngrijorarea cu privire la cât de închisă va fi pielea fiului ei.

Potrivit The Telegraph, ducesa de Sussex nu a simţit că a primit un răspuns satisfăcător la preocupările sale.

"Ducesa de Sussex îşi vede de viaţa ei în prezent, nu se gândeşte la corespondenţa de acum doi ani legată de conversaţii de acum patru ani", a reacţionat iritat un purtător de cuvânt al lui Meghan. "Orice sugestie contrară este falsă şi, sincer, ridicolă. Încurajăm presa tabloidă şi diverşi corespondenţi regali să înceteze circul obositor pe care doar ei îl creează", a adăugat reprezentantul soţiei prinţului Harry.

Prinţul Harry va participa la încoronarea de luna viitoare fără Meghan, care va rămâne în California cu cei doi copii mici ai cuplului. Cel mai mare dintre ei, Archie, împlineşte patru ani în aceeaşi zi.

Harry şi Meghan au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020, spunând că au vrut să-şi facă o nouă viaţă în Statele Unite, departe de hărţuirea mediatică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.