Meghan Markle, ducesa de Sussex, a anunţat că va lansa o linie vestimentară, iar proiectul are în vedere crearea de locuri de muncă pentru femei şi reciclarea articolelor de îmbrăcăminte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Markle a făcut anunţul în British Vogue, revistă pentru a cărei ediţie din septembrie este editor-invitat.

Ducesa, soţia prinţului Harry, a dezvăluit că va crea o colecţie-capsulă de haine de care va beneficia Smart Works, o organizaţie caritabilă care ajută femeile să revină în câmpul muncii.

„Când ajungi într-un spaţiu al Smart Works, găseşti multe haine, genţi şi pantofi. Fără îndoială, uneori este o combinaţie de dimensiuni şi culori incompatibile. Pentru a remedia asta, am discutat cu Marks & Spencer, John Lewis and Partners, Jigsaw şi cu prietena mea Mischa Nonoo, designer, dacă pot crea o linie de haine de lucru pentru femei”, a spus ea, citată de El Pais.

Acest proiect este destinat femeilor care provin din medii defavorizate. Organizaţia le ajută să se pregătească pentru interviuri privind locuri de muncă. Mai multe detalii vor fi anunţate în toamnă.

Înainte de a se căsători cu prinţul Harry, când era actriţă, Meghan Markle a deţinut propria linie vestimentară împreună cu firma canadiană Reitmans. 

Anul acesta, Markle a petrecut mai multe luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru numărul din septembrie al publicaţiei. Ea a ales 15 femei pe care le consideră „forţe pentru schimbare”, precum prim-ministrul neozeelandez Jacinda Arden, pugilista Ramla Ali şi actriţa Salma Hayek Pinault, scriitoarea Chimamanda Ngozi Adichie, prim-balerina Royal Ballet Francesca Hayward şi modelul Adut Akech, fostă refugiată.

Ediţia din septembrie a British Vogue va cuprinde şi o conversaţie între Meghan Markle şi Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, şi un interviu cu primatologul Jane Goodall.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.