Grupul britanic Massive Attack şi-a anulat concertul pe care îl avea programat, vineri seară, la Mad Cool Festival, din cauza volumului prea înalt de la scena unde trupa Franz Ferdinand cânta în acelaşi timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat trimis online sâmbătă de organizatorii festivalului de la Madrid se arată că Massive Attack a anulat show-ul „susţinând că sunetul de la scena unde cânta Franz Ferdinand în acelaşi timp îi va deranja în timpul concertului lor”.

Organizatorii au precizat că au făcut tot ce le-a stat în putinţă „să întârzie programul altor trupe” pentru a găsi o pauză în care grupul trip-hop să poată cânta confortabil, însă membrii trupei au decis să anuleze concertul.

Massive Attack nu a transmis nicio declaraţie în urma acestui incident.

Alex Kapranos, liderul trupei Franz Ferdinand, pe de altă parte, a preluat mesajul publicat de organizatori pe Twitter şi şi-a arătat regretul printr-un emoji care plânge.

Fanii Massive Attack au criticat cele întâmplate, mai ales că mulţi au călătorit din Marea Britanie pentru a vedea trupa.

Aparent, organizatorii Mad Cool Festival au întârziat să anunţe anularea circa 2 ore.

Massive Attack are programt un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 24 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.