Optsprezece maşini şi trei motociclete ale actorului Paul Walker, cunoscut din filmele „Fast and Furious” şi decedat în 2013, au fost vândute pentru suma de 2,33 milioane de dolari la o licitaţie care a avut loc în Arizona, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia Barrett-Jackson a durat timp de o săptămână, iar maşina din colecţia lui Walker care a fost vândută cel mai scump a fost un BMW din 1995, adjudecat contra sumei de 385.000 de dolari. Acesta este al cincilea astfel de vehicul vândut la licitaţie dintre cele 126 produse.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, a murit în noiembrie 2013, într-un accident de maşină petrecut în California. Viteza excesivă a fost desemnată cauza accidentului.

Alte maşini vândute scump au fost un Nissan 370Z, folosit în „Fast and Furious 5”, pentru 105.600 de dolari, şi un Ford Boss 302S, maşină de curse care nu a fost folosită vreodată, pentru 95.700 de dolari.

Vehiculele au fost scoase la licitaţie fără preţ de pornire, iar preţurile finale cuprind comisioane.

Încasările obţinute vor merge într-un cont al fiicei lui Walker, Meadow. Ea administrează fundaţia regretatului actor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.