Actorul Mark Ruffalo şi cântăreţele Madonna şi Cher au participat la protestul anti-Trump organizat miercuri la New York, după ce politicianul republican a câştigat alegerile prezidenţiale americane, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mark Ruffalo, în vârstă de 48 de ani, a decis miercuri să se alăture numeroşilor protestatari care au organizat o demonstraţie în faţa Trump Tower din New York. Starul de cinema a publicat apoi pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram o înregistrare video care arată câteva sute de protestatari reuniţi în centrul metropolei americane.

 

 

A video posted by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

”Iubirea învinge Ura. Festivalul Iubirii la New York. Mii de oameni în stradă (sic)”, a scris Mark Ruffalo în textul care însoţeşte acea înregistrare video.

Mark Ruffalo nu este însă singura celebritate care şi-a exprimat sprijinul faţă de protestatari, ieşind în stradă alături de ei. Două legende ale muzicii pop, Madonna şi Cher, au anunţat şi ele că îi susţin pe protestatarii anti-Trump.

”Trebiie să transformăm aceste cuvinte în acţiune. Aşadar, ce vom face acum? Rebelii se unesc. New York. Începe o revoluţie””, a scris Madonna pe contul ei de Instagram.

Cher a anunţat că a fost deranjată de protestatarii ”zgomotoşi” în timp ce se afla într-un hotel din New York, dar după ce a înţeles despre ce fel de protest era vorba, a ieşit foarte repede din camera ei de hotel pentru ”a îmbrăţişa” cât mai mulţi dintre protestatari şi să îi laude pentru faptul că luptă împotriva lui Donald Trump.

”Am ieşit din hotelul meu, pentru a fi alături de newyorkezi. Erau zgomotoşi şi mândri. Americanii au dreptul de a striga în gura mare şi să spună lumii întregi cum se simt. I-am îmbrăţişat pe mulţi dintre ei. Îmi place spiritul lor”, a relatat cântăreaţa Cher pe Twitter.

Cher consideră că ”lumea nu va mai fi niciodată la fel” după victoria repurtată de republicanul Donald Trump în alegerile prezidenţiale şi a spus că magnatul american este ”un laş mărginit şi răzbunător” şi ”o toaletă”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.