Mark Ruffalo, Anne Hathaway şi Tim Robbins vor fi actorii principali în filmul pe care Participant Media îl pregăteşte despre scandalul din jurul companiei DuPont, unul dintre liderii mondiali din industria chimică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia lungmetrajului care nu are încă un titlu mai fac parte Bill Camp, Victor Garber, Mare Winningham, William Jackson Harper şi Bill Pullman, potrivit Variety.

Cineastul Todd Haynes, cunoscut pentru „I'm Not There” şi „Carol”, va regiza după un scenariu scris de Matthew Carnahan şi Mario Correa.

Avocatul Robert Bilott, care a intentat proces companiei DuPont privind poluarea mediului, va fi consultant pentru acest film. 

Inspirat de povestea adevărată, filmul este centrat pe Bilott, jucat de Ruffalo, care a demonstrat prin proces că DuPont a poluat chimic timp de mai multe decenii.

Producţia lungmetrajului va începe săptămâna viitoare în Cincinnati.

Ruffalo va fi şi producător al filmului, alături de Pamela Koffler şi Christine Vachon de la Killer Films. Producători executivi vor fi Jeff Skoll şi Jonathan King, de la Participant Media, împreună cu Michael Sledd. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.