Actriţa Margot Robbie se află în negocieri cu Mattel şi Warner Bros. pentru interpretarea rolului Barbie, în lungmetrajul dedicat celebrei păpuşi, potrivit The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robbie va fi, de asemenea, producătoare a filmului prin LuckyChap.

Iniţial, în 2014, fabricantul Mattel a anunţat că a încheiat un parteneriat cu Sony pentru filmul „Barbie”, iar în 2016 a fost anunţat că Amy Schumer va interpreta rolul principal. Actriţa a renunţat la proiect după câteva luni, din cauza programului său încărcat. Mai apoi, a fost anunţat că Anne Hathaway va juca rolul principal.

În luna ianuarie, Sony a anunţat că filmul va fi lansat doi ani mai târziu decât fusese prevăzut, pe 8 mai 2020, însă Mattel a decis ulterior să încheie parteneriatul cu alte studiouri, Warner Bros.

Surse spun că regizoarea Patty Jenkins, cunoscută pentru „Wonder Woman”, ar putea realiza lungmetrajul.

Margot Robbie, nominalizată la Oscar anul acesta pentru rolul din „I, Tonya”, mai are un proiect în desfăşurare cu Warner Bros., „Birds of Prey”, pe care ea îl şi produce.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.