Manchester Arena, scena atacului terorist din 22 mai, în care au fost ucise 22 de persoane, va rămâne închisă până în luna septembrie, au confirmat autorităţile, informează NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o capacitate de 21.000 de persoane, spaţiul a fost închis imediat după atentatul terorist de la finalul concertului pe care cântăreaţa americană Ariana Grande l-a susţinut pe 22 mai.

Formaţia Radiohead, care avea programat un concert pe Manchester Arena, în luna iulie, a fost nevoită să mute locul de desfăşurare, pe terenul de cricket Old Trafford.

”Deşi am avut intenţia de a onora evenimentele programate pentru vara aceasta, stricăciunile provocate de explozie zonei principale destinate publicului din afara arenei nu ne-au oferit altă opţiune decât ca spaţiul să rămână închis până în luna septembrie”, a declarat un purtător de cuvânt pentru Manchester Evening News.

El a adăugat că promoterii concertelor programate pe Manchester Arena pentru iunie, iulie şi august caută soluţii pentru găsirea unor spaţii potrivite. ”Suntem recunoscători clienţilor şi prietenilor noştri pentru susţinerea lor şi răbdarea de care au dat dovadă în această perioadă, iar gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de cei afectaţi de atrocitatea din 22 mai”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.