Managerul lui Colin Farrell, Ilene Feldman, a declarat pentru Agenţia de presă News.ro că motivul pentru care a venit la Les Films de Cannes à Bucarest 2016 este respectul pe care îl poartă regizorului Cristian Mungiu, după ce, în urmă cu câţiva ani, a văzut la Los Angeles filmul ”4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ilene Feldman a acordat un interviu Agenţiei de presă News.ro în care a avorbit despre colaborările sale cu nume importante ale Hollywoodului, despre cea mai nouă ”achiziţie”, care va deveni star, despre lucrurile pe care le remarcă la tinerii artişti, pe care îi sfătuieşte să îşi folosească intuiţia, şi spune că un agent trebuie să fie extensia actorului. Crede în prietenia reprezentant - client şi îşi rezervă dreptul de a alege cu cine să lucreze.

Referitor la cinematografia românească, ea a spus că filmul ”4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile” al lui Cristian Mungiu a impresionat-o în urmă cu mulţi ani. ”De asta sunt aici. Îl respect. Am fost într-un mic cinema din Los Angeles şi am văzut «4,3,2». Am fost bulversată tot filmul”, şi-a amintit Ilene Feldman. ”În plus, în filmele lui, Cristian are mereu actori uimitori”, a mai spus ea.

Les Films de Cannes à Bucarest 2016 nu a reprezentat primul prilej pentru a vizita România. Ea a ajuns în ţară şi pe când regizorul Francis Ford Coppola filma ”Tinereţe fără tinereţe” (2007).

Pentru acasă, a povestit ea, şi-a luat ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010) al lui Florin Şerban, la recomandarea unei persoane cunoscute la festival, însă Ilene Feldman spune că nu dă mare atenţie naţionalităţii filmelor.

Ilene Feldman lucrează pentru o companie de management. Are clienţii ei, însă colaborează şi cu cei ai companiei. Între clienţii săi principali se află regizorii Yorgos Lanthimos (”The Lobster”), Terrence Malick (”Thin Red Line”) şi Amat Escalante (”Heli”, ” La región salvaje”), actorii Colin Farrell, Ryan Gosling, Lily Collins, Jude Law şi Holliday Granger.

Compania LBI Entertainment manageriază conturile unora ca Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz, Reese Witherspoon şi Scarlett Johansson.

În ceea ce priveşte muzicienii, Ilene Feldman îl reprezintă pe Dave Matthews, iar LBI lucrează pentru Justin Timberlake şi Jack White, între alţii.

Managerul Ilene Feldman s-a aflat la cea de-a şaptea ediţie a Les Films de Cannes à Bucarest pentru a participa la conferinţa ”Managing talents”, care a avut loc sâmbătă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.