Filmul fantasy „Maleficent: Suverana Răului” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 1,7 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul, cu Angelina Jolie, Elle Fanning şi Michelle Pfeiffer în distribuţie, a generat în primul weekend pe marile ecrane româneşti încasări de 1.770.607 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Regizat de Joachim Rønning, filmul le are în centru pe Maleficent şi tânăra pe care a botezat-o, Aurora. Ele încep să pună sub semnul întrebării legăturile complexe de familie, pe măsură ce sunt atrase în direcţii opuse. Primul film „Maleficent” a fost lansat în urmă cu cinci ani.

„Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a coborât un loc în top, după două weekenduri petrecute în fruntea box office-ului. În al treilea weekend, a fost vizionat de 56.762 de spectatori şi a generat încasări de 1.224.661 de lei.

Filmul regizat de Todd Phillips, premiat la Veneţia cu Leul de Aur, spune povestea lui Arthur Fleck, un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.

Producţia SF „Gemini: Conspiraţia/ Gemini Man”, regizată de Ang Lee, cu Mary Elizabeth Winstead, Will Smith şi Clive Owen în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a treia, în coborâre un loc, după ce în al doilea weekend de la premieră a fost vizionată de 16.530 de spectatori şi a generat încasări de 372.530 de lei.

Animaţia „Yeti - Omul Zăpezilor/ Abominable” a coborât un loc în clasament, până pe patru. În al doilea weekend de la debut, ea a fost vizionată de 15.127 de spectatori şi a generat încasări de 288.581 de lei.

Filmul „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez în rol principal, s-a menţinut pe locul al cincilea, cu 7.288 de spectatori şi încasări de 162.924 de lei în al patrulea weekend de la debut.

Thrillerul horror „Scapă cine poate/ Ready or Not”, regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett, a coborât două locuri, până pe şase, după al doilea weekend în care a fost vizionat de 7.292 de spectatori şi a generat încasări de 157.352 de lei.

Animaţia „O belea de căţel/ Trouble” s-a clasat pe şapte, în coborâre un loc, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a fost vizionată de 4.358 de spectatori şi a generat încasări de 87.490 de lei.

Drama „Durere şi glorie/ Dolor y gloria”, de Pedro Almodóvar, cu Antonio Banderas, Asier Etxeandia şi Penélope Cruz în distribuţie, a debutat pe locul al optulea. Filmul a fost vizionat de 4.408 spectatori şi a generat încasări de 51.674 de lei.

Propunerea Spaniei pentru nominalizare la categoria „cel mai bun lungmetraj internaţional” a premiilor Oscar 2020, „Dolor y gloria” îl are în centru pe Salvador Mallo (Banderas), cineast aflat la apusul carierei, care face o călătorie mentală în trecut.

Lungmetrajul SF „Ad Astra”, cu Brad Pitt în rol principal, a coborât două locuri, până pe nouă, cu încasări de 50.820 de lei şi 2.195 de spectatori în al cincilea weekend pe marile ecrane româneşti.

Filmul de animaţie „Mosley: Povestea trolifanţilor”, regizat de Kirby Atkins şi Jun Huang, a coborât două locuri în clasament, până pe zece, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 40.976 de lei şi a fost vizionat de 2.194 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.