Mahershala Ali, Nicole Kidman, Idris Elba şi Zoë Kravitz se numără între actorii care sunt naratori ai serialului „A World of Calm”, comandat de serviciul de streaming HBO Max şi bazat pe aplicaţia omonimă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul descris ca „antidot oportun pentru vieţile noastre moderne”, realizat împreună cu Nutopia şi Calm, va avea zece episoade, iar naratori vor fi şi Oscar Isaac, Lucy Liu, Cillian Murphy şi Keanu Reeves.

„Având în vedere stresul şi haosul pe care le trăim în această perioadă provocatoare, cu toţii avem nevoie de puţină reaxare ghidată”, a spus Jennifer O’Connell, reprezentant al HBO Max.

Jane Root, Nicola Moody, Michael Acton Smith şi Chris Advansun sunt producători executivi.

„Deşi această colaborare este demarată de mai multe luni, serialul a fost creat în întregime în timpul carantinei”, a spus Jane Root, CEO şi fondatoare a Nutopia. „Sperăm că acest serial de poveşti liniştite va da o senzaţie de calm publicului nostru”.

Calm este o aplicaţie pentru meditaţie, iar, de-a lungul anilor, brandul a evoluat. „A World of Calm” este prima astfel de producţie realizată de companie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.