Actorul Mahershala Ali, premiat cu Oscar pentru rolurile din „Moonlight” şi „Green Book”, va juca în thrillerul „Leave the World Behind” alături de Julia Roberts, după ce anul trecut a fost anunţat că rolul urma să îi fie atribuit lui Denzel Washington.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Adaptare a romanului omonim scris de Rumaan Alam, filmul Netflix va fi scris şi regizat de Sam Esmail, creatorul serialului „Mr. Robot”, potrivit fotogramas.es.

Lungmetrajul va fi produs de Roberts, prin compania sa Red Om Films, şi de Esmail şi Chad Hamilton, prin Esmail Corp. Rumaan Alam va fi producător executiv.

„Leave the World Behind” este povestea a două familii care nu se cunosc, dar care petrec împreună un weekend ce rezultă a fi nereuşit. Roberts va interpreta rolul mamei familiei care închiriază o casă, iar Ali va fi proprietarul imobilului.

Romanul, al treilea al lui Alam, care a fost lansat toamna trecută, explorează complexităţile rolului de părinte, ale rasei şi clasei sociale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.