Cântăreaţa americană Madonna a depus actele oficiale prin care a solicitat instanţei din Malawi permisiunea de a adopta alţi doi copii din această ţară, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vedeta americană s-a prezentat într-un tribunal din Lilongwe, capitala statului Malawi, pentru a depune documente oficiale.

Madonna a adoptat deja doi copii din acest stat african - David Banda, în 2006, şi Mercy James, în 2009.

Artista americană are alţi doi copii - Lourdes şi Rocco - din relaţiile sale cu Carlos Leon şi Guy Ritchie. În 2016, vedeta a fost prinsă într-o dispută în justiţie cu fostul ei soţ Guy Ritchie în privinţa custodiei lui Rocco. Madonna a pierdut acel proces, iar Rocco a ales să se mute în Marea Britanie, pentru a locui alături de tatăl lui.

Madonna nu a făcut deocamdată niciun anunţ referitor la intenţia ei de a adopta alţi doi copii, însă un purtător de cuvânt al guvernului din Malawi a confirmat faptul că artista americană s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Superior din Lilongwe.

Oficialii locali au spus că Madonna ar putea să fie nevoită să aştepte o săptămână înainte de a afla decizia instanţei.

Relaţia specială pe care Madonna o are cu Malawi datează din 2006, când artista a înfiinţat fundaţia de caritate Raising Malawi, cu scopul de a îmbunătăţi vieţile copiilor africani.

Iniţial, cântăreaţa a dorit să construiască o academie pentru fete, cu un buget de 15 milioane de dolari, dar şi-a schimbat strategia, folosind acei bani pentru a finanţa mai multe şcoli locale.

De asemenea, fundaţia cântăreţei oferă burse pentru elevele din Malawi şi participă în prezent la amenajarea primei secţii de terapie intensivă pediatrică în cadrul Spitalului Central Queen Elizabeth din Blantyre.

Madonna a fost căsătorită cu actorul Sean Penn, în perioada 1985 - 1989, şi cu regizorul Guy Ritchie în perioada 2000 - 2008. Artista americană are patru copii: Lourdes, născută pe 14 octombrie 1996, din relaţia fostul ei partener de viaţă Carlos Leon, Rocco, născut pe 11 august 2000, din căsătoria cu Guy Ritchie, şi doi copii adoptaţi din Malawi - David, născut în 2005, şi Mercy, născută în 2006.

Madonna, născută pe 16 august 1958, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană, ale cărei discuri s-au vândut în peste 300 milioane de copii pe plan mondial. Supranumită ”regina muzicii pop”, vedeta americană a câştigat de-a lungul anilor şapte premii Grammy, 20 MTV Video Music Awards, 3 American Music Awards, 2 Brit Awards, dar şi două Globuri de Aur.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.