Madonna şi casa de discuri Warner Music Group au anunţat un nou parteneriat, care va consta în reeditarea, în versiune de lux, a celor mai importante discuri ale popstarului american, începând din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest contract include 17 albume de studio ale cântăreţei, precum şi single-uri, înregistrări originale, albume live şi compilaţii, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul artistei. 

„Încă de la început, Warner Music Group m-a ajutat cu cea mai mare grijă şi consideraţie ca muzica mea să ajungă la fanii din toată lumea”, a declarat Madonna în comunicatul publicat pe site-ul oficial. „Sunt încântată să încep acest nou capitol cu ei”. 

În 2022, Madonna va marca 40 de ani de carieră. Cu această ocazie va fi lansată „o serie de evenimente de-a lungul anului”. 

Artista va propune în special ediţii de lux ale albumelor emblematice, precum şi evenimente speciale, organizate de echipa de la Warner.  

Madonna va lansa pe 8 octombrie filmul documentar „Madame X”, în exclusivitate pe Paramount+ (şi pe MTV în ţările unde această platformă nu este disponibilă). Filmată la Lisabona, producţia urmăreşte turneul ei din 2019. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.