Madonna susţine, într-un interviu acordat revistei The New York Times, că fostul producător de film Harvey Weinstein a avut un comportament nepotrivit faţă de ea, în anii 1990, când au colaborat pentru documentarul-reality show „Truth or Dare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 1991, Madonna avea vârsta de 33 de ani, iar producţia ei „Truth or Dare” era distribuită de Miramax, companie deţinută atunci de fraţii Harvey şi Bob Weinstein.

După aproximativ trei decenii, cântăreaţa a vorbit despre colaborarea lor şi felul în care Harvey Weinstein a tratat-o.

„Harvey a depăşit limite şi graniţe şi a flirtat incredibil când am lucrat împreună”, a spus ea. Amintindu-şi că era căsătorită la acea vreme, Madonna a adăugat: „Cu siguranţă, nu eram interesată”.

Artista în vârstă de 60 de ani ştia că Weinstein se comporta asemănător cu alte femei din industrie, era un secret deschis. „Toţi spuneam «Harvey face asta pentru că are atât de multă putere şi atât de mult succes, iar filmele lui fac bani şi toată lumea vrea să lucreze cu el, aşa că trebuie să rezişti»”.

În 2017, când, în urma dezvăluirilor, a izbucnit scandalul sexual care a dus la încheierea carierei şi la arestarea lui, Madonna şi-a spus: „În sfârşit!”.

„Nu ovaţionam din tribune, pentru că niciodată nu voi aplauda moartea cuiva. Nu cred că este o karma bună, oricum”.

În acelaşi interviu, Madonna a vorbit şi despre presupusa legătură cu Donald Trump. Ea a negat că i-ar fi cerut să iasă împreună, deşi un apropiat al actualului preşedinte american susţine că artista ar fi făcut asta în 1991.

Madonna a recunoscut că a discutat de mai multe ori la telefon cu el, când se afla în Florida, iar Trump o suna deseori. Donald Trump o întreba dacă totul merge bine în campania pe care ea o făcea pentru Versace, dacă se simte confortabil, dacă este fericită. Madonna a caracterizat comportamentul lui Trump drept unul „tipic pentru un mascul alfa”.

Madonna va lansa luna aceasta albumul „Madame X”, al 14-lea al artistei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.