Cântăreaţa americană Madonna, care a fost ţinta criticilor după ce, luni seară, la gala MTV Video Music Awards, a ţinut un discurs despre Aretha Franklin considerat excesiv şi orientat spre sine, a precizat, într-un mesaj publicat pe Instagram, că momentul nu s-a dorit a fi un tribut „Reginei muzicii soul” şi că oamenii s-au grăbit să judece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Artista în vârstă de 60 de ani, care a apărut pe scena din New York purtând veşminte tradiţionale africane, a transmis: „Mi-a fost cerut să prezint premiul pentru «Video of the Year». Apoi, ei (organizatorii, n.r.) mi-au cerut să împărtăşesc momente din cariera mea care au avut legătură cu Aretha Franklin. Am vorbit despre o parte a călătoriei mele şi i-am mulţumit Arethei pentru că m-a inspirat. Nu am intenţionat să îi aduc un tribut. Ar fi fost imposibil în 2 minute, cu tot zgomotul şi strălucirea unei gale de premiere. Nu i-aş putea face niciodată dreptate în acest context sau mediu. Din păcate, cei mai mulţi oameni se grăbesc să judece. O iubesc pe Aretha. R.E.S.P.E.C.T. Iubesc dragostea şi nimic din ce poate spune cineva nu va putea schimba asta”.

Cântăreaţa americană de origine cubaneză Camila Cabello a fost marea câştigătoare a celei de-a 35-a gale MTV Video Music Awards, care a avut loc luni seară la New York şi pe scena căreia au urcat artişti ca Jennifer Lopez, Cardi B şi Nicki Minaj, de asemenea premiaţi, dar şi Maluma, Aerosmith şi Post Malone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.