Madonna a pierdut, luni, o luptă pe care a dus-o timp de aproape un an pentru a împiedica licitarea unor obiecte care i-au aparţinut, între care se numără şi scrisoarea de despărţire pe care a primit-o de la rapperul Tupac Shakur, scrie AFP.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un judecător a hotărât că Madonna a intentat procesul greşit, împotriva lui Darlene Lutz, un dealer de artă din New York care a ajutat-o pe artistă să îşi construiască o colecţie înainte de a intra într-un conflict cu ea. Potrivit acestuia, cântăreaţa ar fi trebuit să deschidă procesul împotriva asistenţilor ei care i-ar fi dat obiectele lui Lutz.

Darlene Lutz a fost sursa a 22 de obiecte, inclusiv scrisori de dragoste, casete şi o perie pentru păr care au fost puse în vânzare de casa de licitaţii Gotta Have Rock and Roll. Însă, vânzarea acestora a fost oprită temporar, în iulie, după ce un judecător a pronunţat o hotărâre în acest sens.

Judecătorul Gerald Lebovits din New York i-a dat câştig de cauză lui Darlene Lutz, care a spus că disputa ei cu Madonna a fost rezolvată în 2004, printr-un acord pe care l-au stabilit. Madonna a intentat procesul împotriva lui Lutz susţinând că îi este încălcat dreptul la viaţă privată.
Într-o hotărâre pronunţată săptămâna trecută, dar publicată luni, Lebovits a întrebat de ce Madonna a acţionat-o în judecată pe Lutz şi nu pe asistenţii cântăreţei, despre care artista a spus că i-au dat obiecte dealerului de artă.

Casa de licitaţii a transmis că în iulie va organiza vânzarea acelor obiecte care i-au aparţinut Madonnei, inclusiv o scrisoare ofensatoare pe care artista a primit-o de la Tupac.

Între obiectele incluse în licitaţie – care fac parte dintr-o colecţie de 100 de piese – se numără şi o scrisoare din anul 1995 pe care Madonna a primit-o de la Tupac, cu un an înainte ca rapperul să fie împuşcat mortal.

Rapperul american i-a scris Madonnei, cu care avea o relaţie la începutul anilor 1990: „Pentru tine, să fii văzută cu un bărbat de culoare nu ţi-ar periclita în vreun fel cariera, dacă ar fi ceva care să te facă să pari mai deschisă şi incitantă. Dar pentru mine, cel puţin în percepţia mea pripită, simt că potrivit «imaginii mele» aş dezamăgi jumătate dintre oamenii care m-au făcut să fiu ceea ce am crezut că sunt”.

Scrisoarea va fi scoasă la licitaţie între 19 şi 28 iulie, la Gotta Have Rock and Roll, cu un preţ de pornire de 100.000 de dolari.

Madonna a confirmat abia în 2015 că a avut o relaţie cu Tupac Shakur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.