Lungmetrajul „Thor: Ragnarok” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 1.418.094 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia filmului fac parte Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins. Pelicula semnată de Taika Waititi a generat, la nivel internaţional, încasări de 306 milioane de dolari.

Producţia „Geostorm: Pericol global/ Geostorm”, cu Gerard Butler în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a doua în clasament. În al treilea weekend de la lansare, lungmetrajul SF, regizat de Dean Devlin, din distribuţia căruia mai fac parte Ed Harris, Jim Sturgess şi Andy Garcia, a încasat 421.881 de lei şi a fost vizionat de 18.252 de spectatori, potrivit Cinemagia.

Animaţia „Bigfoot Junior/ The Son of Bigfoot” a debutat pe locul al treilea, după ce a generat încasări de 395.722 de lei şi a fost vizionat de 20.839 de spectatori.

Filmul horror „Zi de naştere mortală/ Happy death day”, de Christopher Landon, a debutat pe poziţia a patra în topul românesc, cu încasări de 350.835 de lei şi 18.828 de spectatori.

Filmul horror „Jigsaw”, al optulea din franciza „Saw”, a coborât - în al doilea weekend de la premieră - două locuri, până pe poziţia a cincea. Lungmetrajul a generat încasări de 212.452 de lei şi a fost vizionat de 10.511 spectatori.

Drama „Suburbicon”, regizată de George Clooney, cu Matt Damon şi Julianne Moore în distribuţie, a debutat pe locul al şaselea în clasament, cu încasări de 174.506 de lei şi 8.206 spectatori. 

Animaţia „Micul vampir/ The Little Vampire”, bazată pe personajele cărţilor scrise de Angela Sommer-Bodenburg, a coborât trei locuri, până pe şapte, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 166.967 de lei şi a fost vizionată de 8.873 de spectatori.

Filmul SF „Dincolo de orizont/ Beyond Skyline” a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 126.694 de lei şi 6.483 de spectatori.

Pe locul al nouălea se află comedia romantică „Cum să faci ca s-o desfaci?/ Home again”, de Hallie Meyers-Shyer, cu Reese Witherspoon în rol principal. În al cincilea weekend de la lansare, filmul a încasat 126.022 de lei şi a fost vizionat de 5.823 de spectatori.

Producţia „Vânătorul de recompense 2049/ Blade Runner 2049”, regizat de Denis Villneuve, se află pe poziţia a zecea în top. În al cincilea weekend de la premieră, filmul a încasat 97.232 de lei şi a fost vizionat de 3.861 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.