Lungmetrajul „The Many Saints of Newark”, prequel al serialului „The Sopranos”, produs de New Line, va fi regizat de Alan Taylor, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Taylor a regizat 9 dintre cele 86 de episoade ale serialului HBO şi a fost recompensat cu un trofeu Primetime Emmy pentru regie.

New Line a anunţat în luna martie pregătirea filmului, care va readuce unele dintre personajele serialului. Acţiunea va fi plasată în timpul revoltelor din anii 1960, când afro-americanii şi italienii erau adversari în Newark.

David Chase, creatorul serialului „The Sopranos”, este cel care a scris scenariul filmului, împreună cu Lawrence Konner, care a lucrat, de asemenea, la show-ul TV.

Chase va fi şi producător, iar Nicole Lambert de la Chase Films va fi producător executiv.

„The Sopranos”, plasat în oraşul New Jersey al zilelor noastre, a avut şase sezoane, difuzate de HBO între 1999 şi 2007. Serialul a obţinut în total 21 de premii Primetime Emmy.

Alan Taylor a mai lucrat la seriale ca „Game of Thrones”, „Mad Men”, „Boardwalk Empire” şi „Electric Dreams”.  Cât priveşte lungmetrajele, el a regizat „Thor: The Dark World” şi „Terminator Genisys”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.