Lungmetrajul de spionaj "Red Sparrow", în regia lui Francis Lawrence, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 800.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Red Sparrow", cu Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker, Ciarán Hinds în rolurile principale, este un film care reînvie Războiul Rece, un film în jurul unei femei fatale dar care în acelaşi timp prezintă destul de veridic zilele agenţilor secreţi. 

Filmul "Pantera neagră/ Black Panther", prima adaptare Marvel pentru marile ecrane cu un supererou de culoare, regizat de Ryan Coogler, a coborât pe poziţia a doua în cel de-al treilea weekend, generând încasări de 723.403 de lei. 

"Jocul de-a detectivii/ Game Night", debut în clasament pe poziţia a treia, a fost vizionat de 28.560 de spectatori şi a generat încasări de 596.863 de lei. Filmul este regizat de John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein şi îi are ca protagonişti pe Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler. 

În al doilea weekend de la premieră, "The Post", de Steven Spielberg, cu Meryl Streep şi Tom Hanks în rolurile principale, a coborât o poziţie pe locul patru în box office, după ce a fost vizionat de 8.815 de spectatori şi a avut încasări de 192.821 de lei. 

Potrivit datelor oferite de Cinemagia, filmul "Cincizeci de umbre descătuşate/ Fifty Shades Freed", al treilea şi ultimul din seria erotică, a coborât pe poziţia a cincea a clasamentului, după ce în al patrulea weekend de la premieră a generat încasări de 172.242 de lei şi a fost văzut de 8.185 de spectatori. 

"Forma apei/ The Shape of Water" al lui Guillermo del Toro, care a câştigat Oscarul pentru "cel mai bun film" la ediţia a 90-a a galei Oscar, a coborât două poziţii, pe locul şase în box office. Producţia a generat încasări de 134.552 de lei şi a fost urmărită de 6.546 de spectatori. 

Cel mai longeviv lungmetraj în top 10 al box office-ului românesc de weekend este animaţia "Ferdinand", care, după unsprezece săptămâni de la premieră, a fost vizionată de 5.364 de spectatori şi a avut încasări de 107.436 de lei. 

Drama "Zi după zi/ Every Day”, regizată de Michael Sucsy, care a generat încasări de 97.578 de lei. Filmul a coborât pe poziţia a opta în clasament după al doilea weekend de la premieră. 

Pe locul al nouălea în clasament se menţine animaţia „Primul Crăciun/ The Star”, regizată de Timothy Reckart, care, după cinci weekenduri de la premieră, a generat încasări de 96.089 de lei şia  fost vizionată de 5.409 de spectatori. 

Animaţia "Early Man: Tare ca piatra" a coborât, după al treilea weekend de la premieră, până pe poziţia a zecea, după ce a fost vizionată de 5.305 de spectatori şi a geenrat încasări de 95.907 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.