Lungmetrajul ”La La Land”, regizat de Damien Chazelle, a câştigat Globul de Aur la categoria ”cel mai bun film – comedie/ musical”, potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria ”cel mai bun film - comedie/musical” au fost nominalizate producţiile cinematografice ”La La Land”, de Damien Chazelle, ”20th Century Women”, de Mike Mills, ”Deadpool”, de Tim Miller, ”Florence Foster Jenkins”, de Stephen Frears, şi ”Sing Street”, de John Carney.

Filmul ”La La Land”, un musical despre o actriţă debutantă şi un muzician de jazz care se îndrăgostesc în timp ce încearcă să aibă succes la Hollywood, este considerat un favorit la Oscarurile din 2017, iar criticii de cinema au lăudat interpretările celor doi protagonişti ai peliculei, Emma Stone şi Ryan Gosling.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, trofee atribuite pe baza voturilor exprimate de reprezentanţii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, are loc la ora transmiterii acestor informaţii la hotelul The Beverly Hilton din Los Angeles.

Cea de-a 74-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur este prezentată de Jimmy Fallon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.