Lungmetrajul „Deadwood”, realizat de HBO după aproximativ 13 ani de la încheierea serialului western omonim, va avea premiera pe 31 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie fac parte Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker şi John Hawkes, care revin în rolurile consacrate. Acţiunea „Deadwood: The Movie” se petrece în Dakota de Sud, după 12 ani de la cea încheiată în serial.

Creatorul serialului, David Milch, a scris scenariul filmului de televiziune, iar Daniel Minahan a regizat, după ce a semnat şi câteva episoade din serial, dar şi din „Game of Thrones” şi „Six Feet Under”.

În vara anului 2017, Casey Bloys, directorul de programe al postului american, a anunţat startul proiectului. Potrivit lui, ceea ce a dus la întârzierea apariţiei filmului a fost programul tuturor membrilor distribuţiei.

Serialul „Deadwood” al HBO a fost difuzat între anii 2004 şi 2006 şi recompensat cu 8 premii Emmy. McShane a fost premiat, în 2005, cu un Glob de Aur pentru rolul din serial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.