Lungmetrajul "Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express", regizat de Kenneth Branagh, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc şi în al doilea weekend de la lansare, generând încasări de 839.199 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul inspirat de romanul omonim al Agathei Cristie, cu Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Kenneth Branagh şi Willem Dafoe în distribuţie, a fost vizionat de 40.298 de spectatori.

Comedia "Mame bune şi nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn şi Cheryl Hines, se meţine pe locul al doilea, cu încasări de 656.758 de lei şi 32.818 de spectatori.

Pe poziţia a treia, cu încasări de 547.576 de lei, se află "Liga dreptăţii/ Justice League”, care se menţine pe aceeaşi poziţie trei şi după al doilea weekend de la premiera românească, fiind vizionat de 23.476 de spectatori.

Filmul de animaţie "Coco", realizat de Lee Unkrich şi Adrian Molina, a rămas pe poziţia a patra în topul românesc şi după al doilea weekend de la premieră. În România, animaţia a generat încasări de 538.565 de lei.

"Paddington 2" a debutat pe poziţia a cincea în box office-ul românesc, generând încasări de 407.548 de lei, fiind vizionat de 22.412 de spectatori. Filmul continuă povestea lui Paddington, un urs peruvian care vine la Londra în căutarea unui cămin şi a unei familii. Actorii Hugh Grant şi Brendan Gleeson se alătură distribuţiei primei parţi, alcătuită din Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters, Jim Broadbent, Peter Capaldi, Madeleine Harris şi Samuel Joslin, Ben Whishaw ca voce a lui Paddington şi Imelda Staunton ca voce a mătuşii Lucy.

Comedia "Tata în război cu... tata 2/ Daddy's Home 2", cu Mark Wahlberg, Mel Gibson, Will Ferrell şi John Lithgow în distribuţie, se află - după patru săptămâni de la lansare - pe locul al şaselea în clasamentul românesc, după ce a generat încasări de 285.063 de lei şi a fost vizionat de 14.051 de spectatori.

"Thor: Ragnarok”, cu Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo şi Anthony Hopkins, a coborât, după al şaselea weekend de la premieră, pe locul al şaptelea, cu încasări de 163.036 de lei.

Filmul "Kronos: Soluţia Extremă/ Singularity", în regia lui Robert Kouba, cu Julian Schaffner, John Cusack, Carmen Argenziano, Eileen Grubba, a debutat pe poziţia a opta în clasamentul românesc, cu încasări de 149.561 de lei şi cu 7.642 de spectatori. 

Animaţia "Bigfoot Junior/ The Son of Bigfoot” a coborât până pe locul nouă, după ce, în al cincilea weekend de la lansarea pe marile ecrane româneşti, a generat încasări de 100.852 de lei şi a fost vizionat de 5.157 de spectatori.

Comedia "Schimb de Moşi/ Santa Swap" a debutat în clasamentul românesc pe poziţia a zecea cuj încasări de 72.043 de lei, fiind vizionat de 4.201 de spectatori. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.