Cele cinci lungmetraje nominalizate la categoria „cel mai bun film european” a premiilor Gopo vor fi proiectate, în perioada 6 - 17 martie, la Cinemateca Union şi Cinema Muzeul Ţăranului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajele europene nominalizate anul acesta sunt: „Chipuri, locuri/ Visages villages” (regia JR şi Agnès Varda), „Dovlatov” (regia Aleksey German), „Lumina dinăuntru/ Un beau soleil intérieur” (regia Claire Denis), „Uciderea cerbului sacru/ The Killing of a Sacred Deer” (regia Yorgos Lanthimos) şi „Utøya - 22 iulie/ Utøya 22. juli” (regia Erik Poppe).

„Chipuri, locuri” va putea fi vizionat pe 10 martie, de la ora 12.00, la Cinemateca Union, şi pe 16 martie, de la ora 18.30, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„Dovlatov” va rula pe 6 martie, de la ora 16.30, la Cinemateca Union, şi pe 16 martie, de la ora 16.00, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„Lumina dinăuntru” va fi proiectat pe 6 martie, de la ora 18.00, la Cinema Muzeul Ţăranului, şi pe 17 martie, de la ora 14.00, la Cinemateca Union.

„Uciderea cerbului sacru” este programat să ruleze pe 7 martie, de la ora 17.00, la Cinemateca Union, şi pe 16 martie, de la ora 20.30, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„Utøya - 22 iulie” va rula pe 6 martie, de la ora 20.00, la Cinema Muzeul Ţăranului, şi la Cinemateca Union, pe 16 martie, ora 14.30.

Pentru proiecţiile de la Cinemateca Union, biletele pot fi achiziţionate de pe kompostor.ro, iar pentru cele de la Cinema Muzeul Ţăranului, de pe eventbook.ro. În plus, biletele pot fi cumpărate de la casieriile cinematografelor.

Cea de-a 13-a ediţie a galei premiilor Gopo va avea loc pe 19 martie, de la ora 20.00, la Teatrul Naţional Bucureşti şi va fi transmisă în direct de Film Now.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.