Loredana o va interpreta pe celebra cântăreaţă şi actriţă americană Judy Garland în musicalul ”La capătul curcubeului/ End of the Rainbow”, o adaptare după unul dintre cele mai cunoscute musicaluri de pe Broadway.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Voi pregăti un musical, «La capătul curcubeului» («End of the Rainbow»). Povestea lui Judy Garland,  ultimele ei concerte, înainte să plece dintre noi, la o vârstă fragedă, pentru că a murit foarte tânără. E o provocare extraordinară”, a dezvăluit Loredana în timpul emisiunii ”Ne vedem la TVR”.

Spectacolul va fi regizat de Răzvan Mazilu, coregraful, dansatorul şi regizorul care a semnat cele mai de succes musicaluri din România în ultimii ani - de la ”Cabaret”, la teatrul German din Timişoara, până la ”West Side Story”, la Teatrul Odeon din Bucureşti.

Partenerii de scenă ai Loredanei vor fi actorii Emilian Oprea, cunoscut pentru rolul procurorului Panait din filmul ”De ce eu?” şi pentru roluri în piese de teatru,  şi Gelu Niţu, cunoscut din filmul lui Lucian Pintilie, ”Balanţa”, din seriale de televiziune şi din spectacole de teatru de la Odeon, Naţionalul bucureştean şi Metropolis.

O avanpremieră a musicalului ”La capătul curcubeului” este planificată pentru această primăvară, iar echipa a anunţat un casting pentru dansatori, la Cinema Pro, pe 21 martie, de la ora 11.00.   

Loredana Groza Boncea, născută pe 10 iunie 1970, la Oneşti, este o cântăreaţă de muzică uşoară din România, actriţă, compozitoare, prezentatoare TV, scriitoare, membru în juriul emisiunii ”Vocea României” şi imaginea unor branduri de produse cosmetice. Abordând mai multe stiluri muzicale şi reinventându-se în permanenţă, artista şi-a construit de-a lungul anilor una dintre cele mai solide cariere din industria de divertisment din România.

Loredana a lansat numeroase albume care s-au bucurat de mare succes, cele mai cunoscute dintre acestea fiind ”Bună seara, iubito” (1988),  ”Atitudine” (1994), ”Născută toamna” (1995), ”Tomilio” (1996), ”Lumea e a mea” (1998), ”Diva Inamorata”, ”Agurida” (2001), ”Zaraza, vânzătoarea de plăceri” (2002), ”Zig Zagga Extravaganza” (2004), ”Jamparalele” (2006), ”Şatra în apus” (2007), ”Iubi Land” (2010), ”Apa” (2012) şi ”Risipitor” (2014). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.