Loalwa Braz, solista grupului Kaoma, devenit celebru cu piesa ”Lambada”, a murit la vârsta de 63 de ani în Brazilia. Trupul ei a fost descoperit carbonizat, joi, într-un automobil, a anunţat poliţia locală, citată de europe1.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupul ei a fost descoperit carbonizat într-un automobil incendiat aflat în apropiere de locuinţa sa din Saquarema, o suburbie a metropolei Rio de Janeiro,

O echipă de pompieri a fost chemată pentru a stinge un incendiu la mansarda unui han în jurul orei locale 03.50. Aceeaşi echipă a intervenit apoi şi la ora locală 06.00 pentru a stinge flăcările care au cuprins un automobil, un model Honda Civic, în care a fost găsit corpul carbonizat al artistei. 

”Da, pot să vă confirm acest lucru”, a declarat un membru al Poliţiei locale, fără să ofere alte informaţii. 

Autorităţile au demarat o anchetă. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. 

Loalwa Braz locuia în Saquarema, unde administra hanul Azur. 

S-a născut în Rio de Janeiro şi a crescut într-o familie muzicală, tatăl ei fiind şeful unei orchestre de muzică tradiţională braziliană, iar mama era pianistă. 

Loalwa Braz a fost solista grupului Kaoma, înfiinţat în 1985, care a devenit celebru cu hituri precum ”Chorando Se Foi (Lambada)", "Dançando Lambada" şi "Lambamor".

În total, grupul Kaoma a vândut peste 25 de milioane de discuri în întreaga lume. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.