Cântăreaţa britanică Lily Allen va lansa albumul „No Shame”, al patrulea al artistei, în luna iunie, iar cu ocazia anunţului a distribuit online două noi piese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Materialul discografic, anunţat de la finalul anului trecut, urmează să apară pe 9 iunie. 

Joi, ea a lansat online piesele „Three” şi „Higher”, incluse pe viitorul album.

„Cred că noi, oamenii, rezolvăm lucrurile atunci când vorbim despre ele, iar asta înseamnă pentru mine să faci muzică”, a spus ea despre noul album, citează NME. „Cred că suntem conduşi atât de mult de forţe externe, în felul în care ne exprimăm astăzi, pentru că ne temem de ce ni se poate întoarce”.

Cel mai recent material discografic lansat de Lily Allen este „Sheezus”, apărut în 2014.

La finalul anului trecut, ea a anunţat că scrie un volum de memorii „şocant şi brutal” pe care plănuieşte să îl lanseze în perioada Crăciunului din 2018.
Lily Rose Beatrice Allen, născută pe 2 mai 1985, la Londra, este cântăreaţă, actriţă şi prezentatoare de televiziune. Şi-a început cariera muzicală în 2002, iar debutul discografic a avut loc în 2006, cu „Alright, Still”. Acestuia i-au urmat două albume, „It's Not Me, It's You” (2009) şi „Sheezus” (2014). Lily Allen a apărut în câteva seriale de televiziune, iar albumul său de debut a primit o nominalizare la premiile Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.