O geantă "Constance 24" Hermès din piele de crocodil, a fost adjudecată la 32.000 de euro în Licitaţia de Crăciun organizată online de Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Genţi Hermès şi Chanel, vinuri de colecţie, artă sacră, opere de valoare muzeală şi bijuterii fac obiectul licitaţiilor organizate de Artmark în luna decembrie.

Geanta de culoare Rose Scheherazade, de damă, vine însoţită de chitanţă şi cutia originală (2018) a avut un preţ de pornire de 24.000 de euro. 

Alte genţi adjudecate au fost: "Kelly 25 Retourne" - Hermes, din piele Togo, de culoare Rouge Pivoine, de damă, - 12.000 de euro, "Birkin 30" - Hermes, din piele Clemence, de culoare Rouge Casaque, - 11.000 de euro, "Scales Boy" - Chanel, din piele, de culoare bej, husă şi cutie originală, - 3.000 de euro, "Printed Mini Flap" - Chanel, de damă, în cutie originală, - 2.250 de euro.

În aceeaşi sesiune, un whiskey Macallan Glenlivet 1952, cu o vechime de 25 ani,  în decantor din cristal Bohemia, cu certificat, a fost vândut pentru 2.500 de euro. 

Un lot format din şapte sticle de whisky, de calitate excepţională (dintre care Glenfiddich 25, Yamazaky 18 etc.), cu un preţ de pornire de 150 de euro a fost adjudecat în final la 2.250 de euro. Un lot de champagne vintage, inclusiv H. Chauvet & Fils şi Gil Roupsy, a fost cumpărat la 1.000 de euro. 

Două vinuri roşii Margaux, vechi de 65 de ani, care au făcut parte din meniul legendarului tren transcontinental Orient Expres, cu un preţ de pornire de 175 de euro, a fost adjudecat la 450 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.